Skip to main content

Hyr din båt / Charter

Mälaren erbjuder en storslagen inramning för många typer av evenemang. Fester, Bröllop och liknande kan du med fördel anordna tillsammans med oss. Vi står för allt från en minnesvärd båtupplevelse med god mat och underhållning ombord till korta eller långa strandhugg med aktiviteter och förplägnad. Att charta en båt ger ofta ett lyckat resultat för en grupp, förening eller företag. Mingel, mat, och underhållning i kombination med de fantastiska vyer skärgårdsresan erbjuder uppskattas av många. 

Stanna ombord, hoppa iland eller komponera själv
Möjligheterna är otaliga med båtcharter; stanna ombord under hela resan – gör en guidad skärgårdskryssning med grillbuffé, trubadur och bar ombord. Eller gå iland efter en sväng på Mälaren. Välj bland otaliga destinationer att besöka eller göra strandhugg vid. Vi rekommenderar varmt en solglittrande skärgårdskryssning, med dryck och snacks ombord, till vackra Ridön där våra kockar väntar vid Kurö Gård – med helstekt gris och festdukade bord. Eller varför inte inleda eller avsluta golfrundan med en skärgårdstur med mat ombord? 

Stora och små grupper
Rederi Mälarstaden kan anordna arrangemang av alla storlekar och typer. Våra båtar tar allt från små sällskap upp till grupper på 260 passagerare. 

Teambuilding, företagsfest och konferens – på Ridön och till sjöss. De senaste tre åren har vi satsat hårt på att göra den vackra Ridön tillgänglig för företagsaktiviteter. Anledningen är att vi tycker att skärgården i västra Mälaren är unik, och väl värd både ett och många besök.
Här bjuder vi in till en charmerande lantlig miljö där tiden tycks stått still sedan 1600-talet. Tack vare våra väl etablerade samarbetspartner kan vi erbjuda en rad utmanande upplägg för teambuilding och företagsaktiviteter. Vi utlovar även vackra båtfärder, god mat, mysiga fest- och konferenslokaler och riktigt givande dagar.
Läs mer nedan om vad vi kan erbjuda och tveka inte att höra av er så berättar vi mer!


Dryckesmeny

Middagsmeny