Skip to main content

Fest

Fest för sjöbusar och landkrabbor

Rederi Mälarstaden är det optimala alternativet för att sy ihop en festlig aktivitet. Vi kan erbjuda en trevlig glad fest antingen ombord på några av våra fartyg, som vårt senaste tillskott M/S Kungsörnen eller det modernare fartyget M/S Havsörnen där alla aktiviteter sker ombord vad det gäller mat, dryck och musik, eller på någon av våra anläggningar kring Mälaren. Vi har fullständiga rättigheter ombord och kan erbjuda en gedigen meny vad det gäller måltid. Det finns fina möjligheter att göra ett brygg stopp under resa vilket kan bli en förgyllande del av hela reseupplevelsen.

Om man vill kombinera båtresan men en skärgårdsupplevelse vid någon av våra lokaler antingen på Ridön eller Östra Holmen så finns det många alternativ som vi kan erbjuda. Varför inte lite snacks och dryck ombord till någon av dessa platser för att på plats få möjlighet till aktiviteter som spänner mellan 5 kamp, med många spännande aktiviteter, till en musikquiz eller varför inte båda. Vi kan erbjuda alla varianter av mat och dryck och det är bara att droppa en ide till oss så ska vi se till att ordna enligt era önskemål.

Bokningsförfrågan – Fest

Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.

Kontakta oss
Adress:
Rederi Mälarstaden
Box 164
Färjkajen 1
722 10 Västerås