Skip to main content

Företagsfest

Fest för sjöbusar och landkrabbor

Är det dags att festa och fira på företaget? Arrangera en trevlig fest ombord på några av våra fartyg, som vårt senaste tillskott M/S Kungsörnen eller det modernare fartyget M/S Havsörnen. Det går även bra att anlita oss för att ta er till någon av anläggningarna på öarna eller våra kajer kring Mälaren.

Det går bra att äta ombord och vi har fullständiga rättigheter. Det finns fina möjligheter att göra ett brygg-stopp under resan vilket kan bli en förgyllande del av hela reseupplevelsen.

Vi arrangerar en hel del olika typer av företagsfester, tex slottsparken i Sundbyholm där vi anordnat fest/middag/underhållning och ponnyridning. 

Om man vill kombinera båtresan med en skärgårdsupplevelse vid någon av våra lokaler, antingen på Ridön eller Östra Holmen, finns det många alternativ som vi kan erbjuda. Varför inte lite snacks och dryck ombord medan vi tar er till någon av dessa platser. När vi anländer kan ni välja att köra 5-kamp, med många spännande aktiviteter, eller en musik-quiz, eller varför inte båda. Vi kan erbjuda alla varianter av mat och dryck och tillsammans kan vi komma på idéer som vi arrangerar enligt era önskemål.


Bokningsförfrågan – Fest

Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 6

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.