Skip to main content

Räk- & Skaldjurskryssning till sköna toner

Njut av räkor och skaldjur när vi kryssar genom Mälaren 

Räk- och skaldjurskryssningarna ombord på våra fartyg är omåttligt populära och är livsnjutarnas favoriter. Det välfyllda buffébordet, trubadurens personliga toner och det goda sällskapet ger en skön stämning ombord. Den skönskimrande färden genom Mälarens vackra skärgård blir det lilla extra som förgyller kvällen. Under resans gång finns det gott om tid att ta en paus på soldäck där ni kan njuta av vågorna och se solnedgången vid horisonten.

Räkbuffé

Räkbuffén består av vitlöksdoftande aioli, frasigt nybakat bröd, smörvisp med västerbottensost, god färskost, fräscht salladsplock och de godaste räkorna i överflöd. Vi serverar väl utvalda viner och ölsorter som kröner kvällens smaker.

På M/S Havsörnen serveras buffén direkt till sällskapets bord medan M/S Kungsörnen har gående bord.

Skaldjursbuffé

Skaldjursbuffén består av en lyxig skaldjursplatå med räkor, krabbklor, kräftor, havskräftor, hummer, rökta räkor och musslor med smakliga tillbehör.

Skaldjursbuffén serveras endast på M/S Kungsörnen vid avgång från Strängnäs på måndagar och från Sundbyholm på torsdagar, samt vid avgång från Västerås på fredagar och lördagar. Du bokar skaldjursbuffén i steg 2 under "tillval".

Vi serverar endast MSC-certifierade räkor av leverantörer som följer föreskrifterna för ett välskött och uthålligt fiske.

 

 


Avgångar & priser

Boka resa

Välj datum i kalendern först

Information

Önskar Du något annat än räkor, kontakta vårt bokningskontor 021-135171 så hjälper vi Dig! I samtliga orter går räkkryssningen samtidigt som tacokryssning, önskar Ditt sällskap blanda detta så bokar Du räkkryssning separat och tacokryssning separat. Skickar därefter ett mail till oss så placerar vi Er tillsammans, Glöm inte att ange bokningsnummer i mailet, bokningar@rederimalarstaden.se

Trubadur underhåller på alla våra avgångar ifrån alla orter. På våra lördagsavgångar med M/S Kungsörnen ifrån Västerås ersätts trubadur med DJ. 

OBS! Du kan göra tillägg på Din räkkryssning till skaldjurskryssning, gäller från Strängnäs, Sundbyholm och fredagar & lördagar från Västerås. Detta gör Du som tillval i steg 2 på Din bokning.