Skip to main content

Mälarbröllop

Romantik i skärgården. Ha bröllop och fest ombord, eller på en mysig sommarö. Vi hjälper dig gärna att arrangera ett minnesvärt bröllop i den vackraste skärgårdsmiljön. Välkommen!

Rederi Mälarstaden samarbetar med många olika aktörer för att just er upplevelse ska bli den allra bästa. Vi kan hjälpa er med en del av bröllopet eller att arrangera allt. Mat, dekorationer, underhållning, lokaler och självklart färden på Mälaren. Vad kan vara mer romantiskt än gifta sig i ett
vackert skärgårdslandskap?

Här är några exempel på platser, miljöer och upplägg som ger en fantastisk inramning till vigselceremonin och bröllopsfesten. Givetvis finns det fler möjligheter och upplägg. Hör av er så tänker vi tillsammans. 

Bröllop & bröllopsfest på Ridön

Efter en kort skärgårdstur med M/S Havsörnen eller M/S Kungsörnen anländer bröllopsföljet till ön Ridön. En kort promenad, eller traktortur med specialbyggda vagnar möter upp vid bryggan och tar sällskapet genom öns grönska till Ridö Gård. På gårdsplanen och i de vackra magasinen finns det gott om plats för mingel, ceremoni, bröllopsmiddag och dans. 

Både M/S Havsörnen & M/S Kungsörnen och Ridö Gård är naturligtvis bröllopsdekorerade för er speciella dag. Magasinen rymmer 10 till 100 gäster. 

Bröllop & bröllopsfest ombord på M/S Havsörnen eller M/S Kungsörnen

Våra passagerarfartyg är den perfekta platsen för både bröllopet och bröllopsfesten. Upp till 140 gäster sittande gäster vid bord. Ombord finns underhållning, fullständiga rättigheter och mat som serveras allt efter önskemål. På soldäcket kan gästerna mingla, njuta av utsikten och förse sig från baren. Självklart dekorerar vi båten på in- och utvändigt som det anstår ett vackert bröllop. 

Under bröllopskryssningen stävar fartyget fram i sakta mak. Under tiden njuter ni av god mat, underhållning, utsikten och varandra.

Bröllop & bröllopsfest på Elbafärjan & Östra Holmen 

Följ med kulturskatten Elba-färjan från Västerås till de närmast skärgårdsöarna. Ni stiger ombord på en färja som gått stadigt samma rutt i 100 år. Färjan är naturligtvis dekorerad med flaggspel, björkar och andra festliga detaljer.
Väl framme på ön Östra holmen väntar vigsel i stora paviljongen med platser för ca 70 st gäster. Ordna med mat och dryck själva eller så hjälper vi naturligtvis gärna till med det.
Bröllop till alla prisklasser. 

Bläddra gärna i vår PDF med prisförslag här nedan.

Öppna hjärtan, tindrande ögon och glittrande vatten. Bröllop när det är som vackrast.


Bokningsförfrågan – Mälarbröllop

Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
this is a picture of the number 9this is a picture of the number 5this is a picture of the number 3this is a picture of the number 2

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.