Skip to main content

Skärgårdsanknytning

Ridön & Östra Holmen – öarna med guldläge

Två av Mälarens vackraste platser för fest och konferens är Ekoparken Ridön och den nybyggda sommarpaviljongen på Östra Holmen.

Vi som jobbar på Rederi Mälarstaden älskar havet, sjön och i synnerhet Mälaren. Därför erbjuder vi både båtresor av olika slag och spännande lokaler på land med skärgårdsanknytning. 

Östra Holmen

Östra Holmen, en riktig idyll en kvart från stan erbjuder skärgårdsdoft och tak över huvudet. Den nybyggda sommarpaviljongen passar den enklare festen, bröllopet eller kalaset hur bra som helst. Njut av sommaren och solnedgången från paviljongen som rymmer max 60 gäster under tak där vi tillhandahåller belysning, el och en scen för underhållning. Hyr paviljongen i anknytning med fartygsresan, eller kom med era önskemål om en helhetslösning så hjälper vi er att ta fram ett uppskattat arrangemang. 

Ridön

Vi tar er ut på Mälarens blå vatten på ett av våra fartyg efter konferensen eller företagsfesten. Ni kan bo på vandrarhem, hyra stuga eller hyra hela Ridö Gård. Det går även att hyra den fina herrgården vid Västeräng, som är Ridöns största bondgård. Det blir en helhetsresa inramat av Mälarens vackra skärgård.

Ridön är tillgänglig för företagsaktiviteter och vi rekommenderar varmt en fin skärgårdskryssning med dryck och tilltugg ombord. På ön väntar våra kockar vid Kurö Gård, redo att ta emot sällskapet med helstekt gris och festdukade bord i en charmerande lantlig miljö där tiden tycks stått still sedan 1600-talet. Tillsammans med våra etablerade samarbetspartners kan vi erbjuda en rad utmanande upplägg för teambuilding och företagsaktiviteter. Vi utlovar en trygg färd i vacker miljö, god mat, mysiga fest- och konferenslokaler och en givande tid ombord.

Lilla magasinet har plats för 30 gäster och stora logen på Ridö Gård har plats för upp till 100 gäster. Vi erbjuder skräddarsydda paket för en annorlunda konferens eller fest. 


Bokningsförfrågan – Skärgårdsanknytning

Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.