Skip to main content

Hyr hela fartyget / Charter

Bjud ut kollegorna på Mälaren

Arrangera företagsaktiviteter och kundevent mitt ute i Mälarens vackra skärgård. Vi erbjuder er en flexibel och unik miljö som passar utmärkt för olika typer av arrangemang. På våra fartyg finner ni gott om plats för både möten och gemenskap. 

Stanna ombord, hoppa iland eller komponera själv

När ni chartrar ett av våra fartyg har ni oändligt med möjligheter att skapa ett event som passar just för er. Vi hjälper dig att arrangera företagets kick-off, konferens, utbildning, jubileumsfirande eller andra former av kundevent till sjöss. De fantastiska vyerna i kombination med mingel, god mat och under­hållning på våra fartyg, blir en minnesvärd och uppskattad tillställning.

Vår sjökapten och besättning tar hand om er under hela färden och ser till att ni känner er trygga och allt flyter på som det ska. Ni kan välja att stanna på fartyget under hela resan och koppla av ombord, göra en guidad kryssning med grillbuffé, trubadur och bar ombord, eller gå i land vid en destination efter en vacker tur på Mälaren. Det finns mängder med destinationer att besöka. Ett kvickt hopp-i-land-stopp på någon av öarna kan ge ny energi under konferensen. 

Vi rekommenderar varmt en solglittrande skärgårdskryssning, med dryck och snacks ombord, till vackra Ridön där våra kockar väntar vid Kurö Gård – med helstekt gris och festdukade bord. Eller varför inte inleda eller avsluta golfrundan med en skärgårdstur med mat ombord? Det blir en speciell känsla att ha hela fartyget för sig själva och oavsett väder eller årstid bjuder Mälaren på magiska scenerier. Njut av vårens gryende grönska, höstens varma färgpalett eller kristallklara vinterdagar när vågor slår mot frostiga skär.

Stora och små grupper

Rederi Mälarstaden kan anordna arrangemang av alla storlekar och typer. Våra fartyg tar allt från små sällskap upp till grupper på 260 passagerare. Rederi Mälarstaden trafikerar hela Mälaren och Stockholms skärgård, välkommen med din förfrågan.

Önskar ni middag ombord på båten? Se vår PDF med middagsförslag.


Bokningsförfrågan – Hyr ditt eget fartyg

Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
Obligatorisk uppgift
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 6

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.