Skip to main content

Specialkryssningar

Sommarens specialkryssningar!

Sommarens temakryssningar på Mälaren!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan akompanjerad av god mat och trevlig underhållning! 

Succén från år 2020 kommer tillbaka 2021 - Summerjam med Papa Dee & Governör Andy ombord på M/S Havsörnen 3 juli samt 28 augusti. Solgrittrande sjöutsikt, reggaens toner och en härlig tacobuffé som serveras per bord är ett absolut måste att besöka under sommaren. 

Schlagerkryssning ombord på M/S Havsörnen med Jan Johansen och kryssningsvärd Spencer Strandh fredag 23 juli . Räkfrossa, schlagervibbar och Jan Johansens skönsång tillsammans med soldäcksnjutning! Jan Johansen är den folkkäre artisten som vart med i melodifestivalen flera gånger och alla minns vi vinsten 1995 med hiten "Se på mig". Nu har Du nöjet att se honom live ombord på M/S Havsörnen tillsammans med ett klurigt schlagerquiz är detta sommarens absoluta behållning! 

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

Kryssa över Mälaren till konsert med Lars Winnerbäck på Sundbyholm, fredag 5 augusti år 2022 med M/S Havsörnen. Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet. I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

Kryssa över Mälaren till konsert med Diggiloo på Sundbyholm, lördag 21 augusti år 2021 med M/S Havsörnen. Vilket jäkla gäng som är med iår! Vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången.

Resekalender
4/12Julombordfrån 575:-
5/12Julombordfrån 445:-
8/12Julombordfrån 525:-
9/12Julombordfrån 525:-
11/12Julombordfrån 575:-
Kontakta oss
Adress:
Rederi Mälarstaden
Box 164
Färjkajen 1
722 10 Västerås

Vänligen välj mellan privat eller företag