Skip to main content

Specialkryssningar

Sommarens specialkryssningar!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan akompanjerad av god mat och trevlig underhållning! 

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

 

Konsertkryssa till Sundbyholm söndag 18 augusti för Diggiloo med M/S Havsörnen. Det som började för över 20 år sen, lite skämtsamt under namnet ”Road Star” har i dag vuxit till en älskad nöjesinstitution. Diggiloo – det svenskaste av det svenska, som Midsommar eller Allemansrätten. En folklig tradition, som passar samtliga från vagga till käpp, med några av landets skickligaste musiker och mest folkkära artister. Diggiloo är helt enkelt sommarens absoluta måste, med något för hela familjen.


Avgångar & priser

AvresaAvresehamnLediga platserFrån pris
18/8VästeråsMer än 8375:-Boka

Information

18 augsti Sundbyholmskonsert med Diggiloo

Biljetter till konserten på Sundbyholm bokar du själv. Köper Du båtbiljett hos oss ingår båtresa tur & retur, ingen konsertbiljett