Specialkryssningar

Kryssa till GES konsert på Sundbyholm

Kryssa över Mälaren till konsert med GES på Sundbyholm
Välkommen ombord på M/S Havsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

GES - Glenmark, Eriksson och Strömstedt - ger sig sommaren 2018 ut på en landsomfattande sommarturné med en stor portion lust och glädje i bagaget. De längtar efter att tillsammans åter möta publiken och få dela med sig av sitt musikaliska register. De som inte såg deras sex magiska konsertkvällar förra sommare vid Borgholms slottsruin får nu chansen att se dem i slottsparken vid Sundbyholms Slott. Nu ser vi fram emot en riktigt somrig och härlig konsert i vacker slottsmiljö!

Pris från:
295:-
Dagar:1
Båtresa tur & retur inkl musikunderhållning ombord.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortLediga platserFrån pris
17/8VästeråsMer än 8295:-Boka

Information

Biljetter till konserten bokar du själv. Ingår båtresa tur och retur. Avgång kl 17.00 (konserten startar 19.30) Avresa direkt efter avslutad konsert ca 15 minuter stopp.