Specialkryssningar

Kryssa till GES konsert på Sundbyholm!

Nya platser tillgängliga. Båtresa med M/S TOR från färjkajen i Västerås kl 15.00. Ankomst Sundbyholm ca 16.30. Hemresa med buss efter avslutad konsert ca 23.00. Skicka ett mail till info@rederimalarstaden.se eller ring oss på 021-135171 för att boka! Obs - begränsade platser!

Kryssa över Mälaren till konsert med GES på Sundbyholm
Välkommen ombord på M/S Havsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

GES - Glenmark, Eriksson och Strömstedt - ger sig sommaren 2018 ut på en landsomfattande sommarturné med en stor portion lust och glädje i bagaget. De längtar efter att tillsammans åter möta publiken och få dela med sig av sitt musikaliska register. De som inte såg deras sex magiska konsertkvällar förra sommare vid Borgholms slottsruin får nu chansen att se dem i slottsparken vid Sundbyholms Slott. Nu ser vi fram emot en riktigt somrig och härlig konsert i vacker slottsmiljö!

Vi har öppnat upp bokningen för bussresa tur och retur Västerås - Sundbyholm och konserten. För att boka, ring 021135171 eller skickat ett mail till info@rederimalarstaden.se. Obs begränsade platser! 

Status:
Fullt