Skip to main content

Specialkryssningar

Sommarens specialkryssningar!

Summerjam ombord på M/S Havsörnen när Papa Dee och Governor Andy släpper loss lördag 18 juli från Färjkajen i Västerås. Favorit i repris! Extrainsatt avgång lördag 5 september! Ombord på M/S Havsörnen servas räkfrossa och det bjuds på välkomstdrink vid ombordstigning. Papa Dee är göteborgaren med fans över hela världen. Är dagsaktuell med nya plattan "The Red Hut Sessions". Governor Andy är reggaeartisten från Västerås som gjort sig känd för sina låtar på svenska. Aktuell med låten "Öppna dörren nu" 

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

Kryssa över Mälaren till konsert med Lars Winnerbäck på Sundbyholm, fredag 6 augusti år 2021 med M/S Havsörnen. Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet. I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

Kryssa över Mälaren till konsert med Diggiloo på Sundbyholm, lördag 21 augusti år 2021 med M/S Havsörnen. Vilket jäkla gäng som är med 2020! Vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortLediga platserFrån pris
6/8VästeråsMer än 8345:-Boka
21/8VästeråsMer än 8345:-Boka

Information

Biljetter till konserten bokar du själv. Ingår båtresa tur och retur. 

Resekalender
6/8Specialkryssningfrån 345:-
21/8Specialkryssningfrån 345:-
Kontakta oss
Adress:
Rederi Mälarstaden
Box 164
Färjkajen 1
722 10 Västerås

Vänligen välj mellan privat eller företag