Travkryssningar

En helgarderad upplevelse - trav och Mälarkryssning


Travkryssningarna med M/S Havsörnen och M/S Tor till Sundbyholmstravet är omåttligt populära. Ombord prasslas det med travprogram, geniknölar gnuggas och stalltips diskuteras – allt medan Mälaren glider förbi utanför. Under resan hinner du i lugn och ro besöka båtens välsorterade cafeteria som har fullständiga rättigheter och det eftertraktade soldäcket med egen bar.
I Sundbyholm möts du upp av vår travvärd med kvällens bästa tips. En transferbuss tar dig på några minuter direkt till travbanans entré. På Sundbyholms travbana väntar sedan en oförglömlig upplevelse både för den travkunnige och nybörjaren. Inne på travbanan finns flera restauranger och kiosker med fullständiga rättigheter. I år kan du följa med på hela sju travkryssningar, inklusive allhelgonahelgens V75.
Efter sista loppet vänder transferbussen åter mot båten och dagen avslutas med en skön båtfärd tillbaka. Kanske med nybryggt kaffe, en smörgås eller något annat gott.

Dagsprogram (exempel)
15.50 M/S Havsörnen stävar ut från Västerås.
17.05 Ankomst Sundbyholm. Vår travvärd möter upp.
17.15 Transferbussen för oss till travbanan
17.25 Ankomst travbanan.
18.20 Första start.
21.45 Transferbussen går till båten.
22.40 M/S Havsörnen angör i Västerås.
 

Grupper och företag kan boka VIP-rum och visning av stallbacken. Bokning av VIP-rum och visningar gör du via oss eller Sundbyholms Travbana på 016-42 82 00.