Skip to main content

Travkryssningar

En helgarderad upplevelse - trav och Mälarkryssning 

Travkryssningarna med M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen till Sundbyholmstravet är omåttligt populära. Ombord prasslas det med travprogram, geniknölar gnuggas och stalltips diskuteras – allt medan Mälaren glider förbi utanför. Under resan hinner du i lugn och ro besöka båtens välsorterade cafeteria som har fullständiga rättigheter och det eftertraktade soldäcket med egen bar. En transferbuss tar dig på några minuter direkt till travbanans entré. På Sundbyholms travbana väntar sedan en oförglömlig upplevelse både för den travkunnige och nybörjaren. Inne på travbanan finns flera restauranger och kiosker med fullständiga rättigheter. I år kan du följa med på sex stycken travkryssningar.


Efter sista loppet vänder transferbussen åter mot båten och dagen avslutas med en skön båtfärd tillbaka. Kanske med nybryggt kaffe, en smörgås eller något annat gott. Vissa avgångar sker med bussresa direkt hem.
 

Grupper och företag kan boka VIP-rum och visning av stallbacken. Bokning av VIP-rum och visningar gör du via oss eller Sundbyholms Travbana på 016-42 82 00.


Avgångar & priser

AvresaAvresehamnLediga platserFrån pris
17/7VästeråsMer än 8375:-Boka
14/9VästeråsMer än 8375:-Boka