Tacokryssning med trubadur

Chill, mingel och tacobuffé - allt med underskön sjöutsikt

Tacokryssningarna ombord på M/S Havsörnen är omåttligt populära, så populära att vi till säsongen 2018 inför detta på alla våra ordinarie Räk/Tacokryssningsavgångar från alla orter runt Mälaren, samt även ombord på M/S Tor. Resan är sällsamt vacker, kvällen ung och buffén som serveras per bord är välfylld. Samtidigt som du njuter av den stora tacobuffén underhålls du av någon av våra skönsjungande trubadurer. Kvällen bjuder även på ett trivsamt musikquiz med chans till fina vinster. När lusten infinner sig äntrar du soldäcket med sittplatser, välförsedd bar, väl vald musik och en fantastisk utsikt åt alla håll. På våra torsdagsturer från Västerås strömmar gamla goda sommarklassiker ur båtens högtalare medans det på alla andra avgångar ersätts av trubadur ombord. 

Tacobuffén som serveras per bord innehåller allt som behövs: krispiga nachos, läckra tortillas, salsor för både hetlevrade och milda, god ost, köttfärsen med vår egen tacokryddning och en mängd fräscha grönsaker. Goda drycker ur handplockat sortiment förgyller kvällen.

Ombord har vi fullständiga rättigheter, två moderna salonger med fönsterbord och soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter. 

Tacokryssning från Färjkajen i Västerås med M/S Havsörnen och M/S Tor

I sommar kan du tacokryssa hela fyra kvällar i veckan genom Mälarens vackraste skärgård. Ombord har vi fullständiga rättigheter, moderna salonger med fönsterbord och soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter. På våra torsdagsturer strömmar gamla goda sommarklassiker ur båtens högtalare medans det på onsdagar, fredagar och lördagar ersätts av trubadur.

Tacokryssning från Ångbåtsbryggan i Sigtuna, Kungsängen och Kallhäll/Bolinder Strand med M/S Havsörnen 

På måndags-. tisdags- och onsdagskvällar kan du i sommar avnjuta vår dignande tacobuffé kryddat med ett vidunderligt vackert Mälarpanorama. Ombord har vi fullständiga rättigheter, två moderna salonger med fönsterbord och soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter. Trubadur underhåller ombord alla dessa dagar.

Tacokryssning från Enköping med M/S Tor

På måndagskvällarna, precis som traditionen säger seglar "Räkbåten" M/S Tor iväg från Enköpings hamn. Inför säsongen 2018 även med utbudet Tacos ombord. Fartyget fått en uppfräschning och dessutom en helt ny bar. Ombord har vi fullständiga rättigheter där dessutom båtens musiker alltid underhåller.

Tacokryssning från Torshälla med M/S Havsörnen (tidigare M/S Tor)

De tidigare torsdagskvällarna med "Räkbåten" M/S Tor flyttas lagom till säsongen 2018 till lördagskvällar och ersätts med den större modernare passagerarbåten M/S Havsörnen. Denna säsong även med valmöjligheten Tacos ombord. På M/S Havsörnen har vi fullständiga rättigheter, två moderna salonger med bar och två toaletter. Dessutom ett stort soldäck med plats för soldäcksmingel. På turen passerar vi Västerås där vi även hämtar upp Västeråsbor innan trubaduren sätter igång med kvällens musikquiz där vi naturligtvis måste kämpa mellan Eskilstuna och Västerås, - vilken sida är Mälaren är egentligen bäst!?

Status:
Fullt