Skip to main content

Tacokryssning med trubadur

Njut av tacobuffén när vi kryssar genom Mälarens skärgård

Tacokryssningarna ombord på våra fartyg M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen är omåttligt populära för kunder och medarbetare. Resan är sällsamt vacker, kvällen är ung och buffén som serveras direkt till borden är välfylld. Ni får en möjlighet att träffas på ett lättsamt och avslappnat sätt. 

Samtidigt som ni njuter av vår stora tacobuffé har vi underhållning på de flesta avgångarna av en skönsjungande trubadur. Kvällen bjuder även på ett roligt musik-quiz med chans till att vinna fina priser. Under kvällen kan ni äntra soldäcket som erbjuder avkopplande sittplatser, en välförsedd bar, väl vald musik och den fantastiska utsikten över Mälarens vatten. 

Tacobuffén serveras per bord och innehåller krispigt goda nachos, läckra tortillas, salsaröror för både hetlevrade och milda smaker, god ost, köttfärs med vår egen tacokrydda och en mängd fräscha grönsaker. Vi har ett handplockat sortiment av drycker som förgyller kvällens smaker.

Ombord har vi fullständiga rättigheter, moderna salonger med fönsterbord och soldäck för mingel, avkoppling och fin utsikt. 


Avgångar & priser

Boka resa

Välj datum i kalendern först

Information

Tacokryssningen går samtidigt som alla våra räkkryssningar med M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen. Önskar ditt sällskap att både beställa tacos och räkor bokas detta separat genom att du skickar ett mail med bokningsnumret för bordsplacering. Då placerar vi er tillsammans. Maila till bokningar@rederimalarstaden.se 

Njut av vår stora tacobuffé, den stämningsskapande trubaduren och ett ständigt föränderligt Mälarpanorama. Sommarens kanske skönaste upplevelse

Trubadur underhåller på alla våra avgångar ifrån alla orter förutom på lördagsavgångarna med M/S Kungsörnen från Västerås då vi har en DJ ombord.