Skip to main content

Räk- & Matkryssningar

Njut av räkor, taco och skaldjur när vi kryssar genom Mälaren 

Räk- och matkryssningarna på våra fartyg är otroligt omtyckta. Räkor, tacos och skaldjur med klassiska tillbehör, trubadurens härliga toner och det goda sällskapet ger en skön stämning ombord. Färden genom den vackra skärgården förgyller kvällen lite extra.

En färd ut på Mälaren i kombination med god mat blir en härlig upplevelse. Vi har fullständiga rättigheter och ett noga utvalt sortiment av drycker som passar menyn. Följ med på någon av våra ordinarie turer eller välj att boka hela fartyget för er själva med specialanpassningar efter era önskemål.

Räkbuffé

Räkbuffén består av vitlöksdoftande aioli, frasigt nybakat bröd, smörvisp med västerbottensost, god färskost, fräscht salladsplock och de godaste räkorna i överflöd. Vi serverar väl utvalda viner och ölsorter som kröner kvällens smaker.

På M/S Havsörnen serveras buffén direkt till sällskapets bord medan M/S Kungsörnen har gående bord.

Våra kryssningar är ofta fullsatta. Fartygen avgår från Västerås, Kungsängen, Kallhäll, Enköping, Sundbyholm, Torshälla eller Strängnäs. 

Välj skaldjursplatå

Vår skaldjursplatå är ett populärt alternativ till räk- och matkryssningarna vid avgångarna från Västerås, Sundbyholm och Strängnäs med M/S Kungsörnen.

Skaldjursbuffén består av en lyxig skaldjursplatå med räkor, krabbklor, kräftor, havskräftor, hummer, rökta räkor och musslor med smakliga tillbehör.

Vi serverar endast MSC-certifierade räkor av leverantörer som följer föreskrifterna för ett välskött och uthålligt fiske.

Brunch och julbordskryssningar

Förutom våra ordinarie Räk- & Tacokryssningar erbjuder vi även brunchkryssningar och vårt unika koncept Jul(om)Bord som passar företag ypperligt. 

Räk- & Skaldjurskryssning

Räkfrossa och skaldjursbuffé serveras till trubadurens sköna toner när vi kryssar genom Mälarens vackra skärgård. Räk- & Skaldjurskryssning till sköna toner Njut av räkor och skaldjur när vi kryssar genom Mälaren - Våra räk- och skaldjurskryssningarna är omåttligt populära...

1 dagar från 490:- Läs mer

Tacokryssning

Njut av vår stora tacobuffé, den stämningsskapande trubaduren och ett ständigt föränderligt Mälarpanorama. Sommarens kanske skönaste upplevelse. Tacokryssning med trubadur Njut av tacobuffén när vi kryssar genom Mälarens skärgård - Tacokryssningarna ombord på våra fartyg M/...

1 dagar från 490:- Läs mer

Julbord

Kasta loss - och fira Jul(om)Bord med oss! Du bjuds på klassiskt julbord - allt till tonerna av Mälarens panorama. Jul(om)Bord Julbord i maritim vintermiljö. - En månad om året byter vi kaptensmössan mot tomteluvan och dukar upp ett smakrikt julbord i genuin maritim miljö o...

Åter inom kort Läs mer

Brunchkryssning

Vakna stilla ombord - låt vår generösa brunchbuffé, solsmekta vågor och en förunderligt vacker utsikt bli sommarens skönaste uppvaknande. företagsbrunch på sjön - Kryssa med brunchbuffé och Mälarutsikt Ta med kollegor, kunder eller leverantörer på en brunch till sjöss. Mälarens vyer til...

1 dagar från 375:- Läs mer