Specialkryssningar

Sommarens specialkryssningar!

Sommarens temakryssningar på Mälaren!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan akompanjerad av god mat och trevlig underhållning! 

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

Kryssa över Mälaren till konsert med Lars Winnerbäck på Sundbyholm, fredag 5 augusti år 2022 med M/S Havsörnen. Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet. I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

Kryssa över Mälaren till konsert med Diggiloo på Sundbyholm, lördag 20 augusti år 2022 med M/S Havsörnen. Vilket jäkla gäng som är med iår! Vad sägs om Jessica Andersson, Mariette, Lena Philipsson, TikTok fenomentet Theoz med många flera. Dessutom succékomikern Måns Möller. Så gör Dig redo, nu åker vi!