Specialkryssningar

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Tor - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

Kryssa över Mälaren till konsert med Lars Winnerbäck på Sundbyholm, fredag 6 augusti år 2021 med M/S Havsörnen. Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet. I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

Kryssa över Mälaren till konsert med Diggiloo på Sundbyholm, lördag 21 augusti år 2021 med M/S Havsörnen. Vilket jäkla gäng som är med iår! Vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortLediga platserFrån pris
6/8VästeråsMer än 8345:-Boka
21/8VästeråsMer än 8345:-Boka

Information

Biljetter till konserten bokar du själv. Ingår båtresa tur och retur.