Skip to main content

Specialkryssningar

Sommarens specialkryssningar!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan akompanjerad av god mat och trevlig underhållning! 

Sommarens konsertkryssningar till Sundbyholm!

Välkommen ombord på M/S Havsörnen och M/S Kungsörnen - luta dig tillbaka och njut av den vackra sjöresan till konserten. Moderna salonger med fönsterbord, cafeteria/bar med snacks, drinkar och andra drycker, och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns ombord. Under färden underhålls du av en av våra skickliga trubadurer. Båten har så klart fullständiga rättigheter.

Kryssa över Mälaren till konsert med Gyllene Tider på Sundbyholm, lördag 15 juli år 2023 med M/S Havsörnen. Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

Konsertkryssa till Sundbyholm söndag 20 augusti för Diggiloo med M/S Havsörnen. Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna, och smått ofattbara tre miljoner besökare genom åren! Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med extra allt och massor av överraskningar på scen.

Resekalender
8/12JulomBordfrån 695:-
9/12JulomBordfrån 695:-
10/12JulomBordfrån 575:-
14/12JulomBordfrån 625:-
16/12JulomBordfrån 695:-
Kontakta oss
Adress:
Rederi Mälarstaden
Box 164
Färjkajen 1
722 10 Västerås