Skip to main content

Räk&Skaldjurskryssning till sköna toner

Räkfrossa med vidunderlig utsikt och skön stämning 

Räkkryssningarna ombord på M/S Havsörnen och vårt större fartyg M/S Kungsörnen tillhör livsnjutarnas favoriter och är omåttligt populära. Såpass att fartygen fått namnet "Räkbåten". Den skönskimrande färden genom Mälarens vackraste skärgård, det välfyllda buffébordet och trubadurens personliga låtval gör sjöresan till en kittling för alla sinnen. Därtill kommer ditt goda sällskap och den sköna stämningen ombord. 

Önskar Du istället göra ett tillval för att lyxa till vardagen med mera skaldjur i form av skaldjursplatå med räkor, rökta räkor, krabbklor, kräftor, havskräftor, hummer och musslor med diverse tillbehör så gör Du detta i steg 2 i bokningen under "tillval", går att göra på avgångar med M/S Kungsörnen från Strängnäs, Sundbyholm och fredagar och lördagar från Västerås.

Räkbuffén (serveras som buffé på M/S Kungsörnen och bordsbuffé på M/S Havsörnen) innehåller alla "måsten": vitlöksdoftande aioli, frasigt nybakat bröd, riktigt smörvisp med västerbottensost, god färskost, fräscht salladsplock och räkor i överflöd. Utvalda viner och ölsorter kröner kvällen.
Under resans gång finns det gott om tid att ta en paus från ätandet och njuta av solnedgången från fartygens soldäck.

Självklart är räkorna ombord MSC-märka - för ett välskött och uthålligt fiske.

Avgångar & priser

Boka resa

Välj datum i kalendern först

Information

Priser inkl moms. 

Önskar Du något annat än räkor, kontakta vårt bokningskontor 021-135171 så hjälper vi Dig! I samtliga orter går räkkryssningen samtidigt som tacokryssning, önskar Ditt sällskap blanda detta så bokar Du räkkryssning separat och tacokryssning separat. Skickar därefter ett mail till oss så placerar vi Er tillsammans, Glöm inte att ange bokningsnummer i mailet, bokningar@rederimalarstaden.se

Trubadur underhåller på alla våra avgångar ifrån alla orter. På våra lördagsavgångar med M/S Kungsörnen ifrån Västerås ersätts trubadur med DJ. 

OBS! Du kan göra tillägg på Din räkkryssning till skaldjurskryssning, gäller från Strängnäs, Sundbyholm och fredagar & lördagar från Västerås. Detta gör Du som tillval i steg 2 på Din bokning.

Resekalender
30/9Lilla Mälarrundturenfrån 215:-
30/9Räkkryssningfrån 475:-
30/9Tacokryssningfrån 475:-
1/10Lilla Mälarrundturenfrån 215:-
5/10Räkkryssningfrån 475:-
Kontakta oss
Adress:
Rederi Mälarstaden
Box 164
Färjkajen 1
722 10 Västerås